Svar på bröllopsfrågor…

Fick en kommentar på ett av bröllopsinläggen om att jag missat en massa information. Kommentaren var anonym så jag har ingen aning om vem som vill veta men jag tänkte att jag kan vara snäll och svara här.

Var gifte ni er?

Vi gifte oss i en liten stad som heter Mönsterås.

Valde ni en speciell präst eftersom det verkar som att ert bröllop var väldigt personligt och ni inte anlitade proffs till något?

Vi gifte oss borgerligt och hade två vigselförättare att välja mellan. Vi valde den som rekommenderades till oss av släktingar.

Vi anlitade faktiskt proffs till tårtan och blommorna. Klänningen sydde min svärmor och min man lånade sin frack av en vän. Vi ville ha det ganska litet och personligt men det handlade oxå om pengar. Jag pluggar fortfarande och min man är konsult så vi har inte överdrivet med pengar men vi kände (eller jag) att vi inte ville vänta längre så vi gjorde det bästa med de medel vi hade. Och jag är supernöjd! Man behöver inte hur mycket pengar som helst för att gifta sig, det går alldeles utmärkt att fixa kläder, tårta, blommor och mat med en liten budget. Vi hade det hur mysigt som helst och jag skulle aldrig vilja byta den dagen mot någon annan! Det var perfekt!

Hoppas det var till hjälp för någon 🙂

♥♥♥

Bild tagen av min pappa.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply