Svar på frågor

Jag frågade för ett tag sen er läsare om det var något ni tyckte jag skulle skriva om eller om ni hade några frågor. Fick in ett par stycken som jag tänkte jag skulle svara på nu.

Har ni bestämt namn till bebben än?

Nej, det har vi inte gjort. Vi har lite förslag men vi känner att vi inte vill bestämma ett namn i förväg. Namnet kanske inte alls passar den lilla person som kommer ut så vi väntar helt enkelt med namn tills vi vet vem den här lilla personen är. Dock kan jag ju säga att det är mycket lättare att komma på tjejnamn 🙂

Vad säger din man om att bli pappa?

Han säger att det är jättekul och spännande 🙂

Har ni fått lyssna på hjärtljuden?

Ja, det har vi fått göra. Första gången var i vecka 25 eller nåt sånt och andra gången i vecka 29. Andra gången var älsklingen med och lyssnade oxå. Lät ungeäfr som någon gick med klackskor på ett parkettgolv. Det var häftigt men lite overkligt. Ska till barnmorskan imorgon (vecka 32) och lyssna igen + göra lite andra prover.

Har ni någon känsla för om det är en pojke eller flicka?

Nej, faktiskt inte. Tror jag undvikit att fundera på det för jag vill inte börja tro att det är ett visst kön och så är det inte det. Men mina systrar, mamma och pappa tror att det är en flicka medan min kompis Jessica är övertygad om att det är en lite kille där inne 🙂

Har du en ultraljudsbild?

Har 5 stycken ultraljudsbilder sittandes på kylskåpsdörren 🙂 Hade tänkt att scanna in dem på datorn men det har inte blivit av. Tiden går så fort ibland.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply