Vill bli frisk

Jag är trött på den här förkylningen nu. Det här är fjärde veckan den sitter i. Det har visserligen blivit bättre men det är jobbigt när man inte blir helt frisk. Är täppt i näsan och rösten är inte helt återställd än *suck*.

Valde att hoppa över körrepet idag så jag ska orka med kördagen på lördag. Märkte förra veckan att jag inte kunde sjunga alls på vissa partier så tyckte inte det var så bra att gå idag. Istället har jag varit duktig och plockat ur och i diskmaskinen. Har planerat kvällsmat oxå 🙂 Entrecote med pasta och bearnaissås blir det.

Är förresten sugen på att köpa en ny mobiltelefon. Har haft min i över två år och den börjar bli helknäpp. Vill ha en iPhone 4. Skulle egentligen väntat på nästa generation men det verkar som att utgivningen har blivit uppskjuten till hösten och så länge orkar jag inte vänta. Vet dock inte om jag ska köpa med abonnemang eller utan… Får fundera på det. Någon av er som har en iPhone 4 och kan berätta om ni är nöjda med den eller inte?

Nej, om jag skulle ta och fota magen så jag inte missar den här veckan 🙂

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply