Dagens fråga

Nu har jag två nya frågor. Har du känt sparkar nu? Du har inte skrivit något om det. Hur har du gjort designen på din blogg? Kram!

Svar: Vad roligt det är när ni frågar saker (även fast jag är ganska seg på att svara :)). Jag har känt sparkar ett tag. Kommer inte riktigt ihåg när det började men det var ganska sent. Kanske runt vecka 25 eller nåt sånt. Nu känns det dock inte som sparkar längre, det mer buffar omkring en massa. Svårt att förklara. Lite läskigt men jättehäftigt. Älsklingen har oxå känt bebisen.

Designen på bloggen har jag gjort tillsammans med älsklingen. Han har programmerat allt och fixat för sånt kan inte jag alls. Headern är gjord i photoshop. Den lyckades jag faktiskt att göra själv och även om det kanske inte verkar som mycket så är jag stolt över det. Teckensnitt och sånna saker har jag ändrat i den mall som finns på sidan.

Hoppas du fick svar på dina frågor 🙂

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply