Fredagskväll

Godkväll sötisar.

Har precis uppdaterat med en magbild och jag tänkte att medans jag ändå satt här så kunde jag skriva ett vanligt inlägg oxå, en liten veckouppdatering. Effektivt ska det vara 🙂

I måndags var jag och älsklingen på en storföreläsning om förlossningen. Det var väldigt intressant och de som höll i det var roliga och gjorde det hela väldigt kul att lyssna på. Det var skönt att få lite information om vad som händer när man kommer upp till förlossningen. Känner mig inte helt vilsen längre.

I tisdags köpte vi en ny telefon till mig 🙂 Hade haft min förra i ungefär 3 år och den uppförde sig inte alltid så det var välkommet att få ngt nytt. Det blev en iPhone 4 och jag är jättenöjd med den! Ville egentligen vänta på nästa generation men de har skjutit upp releasen så mycket på den så jag orkade inte helt enkelt. Tycker massa om min nya telefon och appar är hur kul som helst ju. Har hittat en massa onödiga saker som jag bara måste ha haha. Gillar att det är så lätt att ladda upp bilder på nätet så nu kanske jag börjar mobilblogga mer. Skulle vara trevligt om blogg.se kunde göra klart sin app så det blev lättare att blogga och lägga upp bilder här oxå. Har ju inte alltid med mig min netbook och det är kul om man bara vill skriva ngt litet.

I onsdags så hade vi lektion med en klass 3 inne i stan. Det var en slags tipspromenad runt Domkyrkan men med olika uppgifter som skulle genomföras. Det var kul men usch vad trött jag var efteråt. Somnade i soffan så fort jag kom hem.

Igår hade vi praktiskt ledarskap i skolan men jag var tvungen att sitta hela lektionen. Hade så ont i fötterna att jag knappt kunde gå ordentligt. Kände mig rikigt gnällig då. Men det var bra att sitta och kolla hur de andra agerade. Man såg mycket som man kanske skulle ha missat om man varit mitt inne i övningen.

Idag har jag varit ledig. Sov dåligt och vaknade tidigt men trots det så tog det ganska många timmar innan jag gjorde något produktivt (har egentligen inte gjort ngt vettigt än men typ klädde på mig och sånt :)) Älsken är iväg på födelsedagsfest eller nåt i den stilen så jag har haft kvällen för mig själv. Beställde pizza från onlinepizza eftersom jag inte hade orkat gå bort till centrumet (usch vad negativ jag låter).

Imorgon hoppas jag fötterna mår bättre för då ska vi nämligen till Stockholm för att se på Jeff Dunham. Vi stannar över natten och vi ska sova på hotell. Ska bli mysigt. Har inte bott på hotell sen vår bröllopsnatt.

Nu har jag tänkt att dricka upp min CocaCola Cherry och sen hoppa (läs; gå väldigt sakta och vankande) i säng så jag orkar med morgondagen. Hoppas jag kan sova ordentligt i natt men det är svårt när man vaknar och är kissnödig hela tiden 😉

Godnatt sötmänniskor.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply