Dagarna går fort

Det är inte klokt vad fort en dag kan passera när man är hemma med bebis. Idag har jag fortfarande inte hunnit göra iordning mig (börjar bli en ovana det här). Brukar fixa mig när Leon sover på förmiddagen men han är nog i en utvecklingsfas eller något sånt för han vägrar sova längre stunder. Idag exempelvis har han vaknat så fort jag lagt ifrån mig honom eller när jag rest mig ur soffan. Så fort jag sätter mig vid honom igen så ler han och sover vidare 🙂 En liten rackarunge har vi fått haha, mamma får inte göra något förutom att gosa med söt.

Det är ju för hans egen skull jag vill att han ska sova ordentligt. Mig gör det inte hemskt mycket att sitta ner och slappa men Leon blir så himla övertrött senare och kan verkligen inte slappna av då. Inget roligt för någon när han bara gråter och vill vara i famnen när vi vankar omkring i lägenheten.

Vi är fortfarande förkylda. Både jag och lillkillen hostar och snörvlar här hemma. Köpte en näsfrida till honom igår men när jag testade den kom inget, måste kanske lösa upp innehållet i näsan innan det vill komma ut (nice eller hur :))

Nehe, nu håller han på att vakna igen så jag ska flytta mig till soffan och se om jag kan få honom att sova vidare.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply