Höststormar

Godkväll där ute i höstrusket. Hoppas ni har haft en bra dag vad ni än har hittat på. Vi har varit inne hela dagen 🙂 Det får man lov till när det är storm ute, farligt väder att vara ute i. När vi var och fikade med mammorna efter sista babymassagen hade jag lagt fikat under vagnen (på väg hem från affären) och det blåste iväg. Som tur var hann jag ifatt påsen med wienerbröd, hade ju varit katastrof annars haha.

Leon har varit duktig och sovit ordentligt idag. Först tog vi sovmorgon till efter 11 (bra att sova mycket så förkylningen försvinner) och sen har han sovit två lite längre pass, varav ett just nu.

Hade tänkt försöka få in lite sovrutiner för lillkillen är ofta vaken jättesent på kvällarna. Är det för tidigt att göra det tro? Vet inte ens om det kommer fungera, han är ju inte jättegammal, tre månader bara. Skulle försöka igår men det gick inte så bra. Vi började med ett bad, sen ammade jag honom och efter det la jag in honom i sin säng. Dock somnade han inte och vi fick ta ut honom igen. Testade att amma honom liggandes som jag vanligtvis gör men det tog jättelång tid för honom att somna så tillslut somnade jag med 🙂 När jag vaknade var klockan 12. Det blev en väldigt sen kvällsmat kan jag ju säga.

Jaja, jag får väl se hur det blir. Rutiner har aldrig varit min starka sida. Undrar hur det ska bli när lillkillen blir större… Ett senare problem helt enkelt 🙂

♥♥♥

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply