Nu blev det kväller

Godkväll.

Hoppas alla har haft en bra dag. Jag och Leon har tagit det lugnt eftersom vi både är lite förkylda. Hoppas det är bättre imorgon för då ska vi på mammafika och sen på kvällen ska jag se Breaking Dawn med Ellinor och Evelina. Båda aktiviteterna ska bli kul 🙂

På söndag är det 1:a advent. Det är inte klokt vad fort tiden går. Nyss var det ju sommar och jag var höggravid och nu är det julafton om en månad och jag har världens finaste son. Undrar om jag någonsin kommer vänja mig vid att vara mamma. Jag älskar varje sekund av det men ibland känns det som en dröm.

Tänkte försöka hinna med att titta förbi adventsmarknaden i Gamla Linköping i helgen oxå. Har alltid missat den då vi haft våra julkonserter samma helg men i år har vi konserterna 2:a advent. 3-4 december kl 18 närmare bestämt 🙂 Kom gärna dit och lyssna. Vi håller till i Baptisktkyrkan. Vi sjunger svenska julsånger i år (eller sånger på svenska iaf, alla är nog inte svenska i grunden). Kommer bli jättemysigt.

Nej, om jag skulle ta och leta reda på kameran och ladda in bilderna från namngivningen. Ha en fortsatt trevlig kväll. Jag hoppas maken kommer hem snart och ger mig mat, är hungrig nu.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply