Dag 24

Min tro om vad som händer efter döden.

Jag har väldigt länge trott på reinkarnation, att återfödas. Jag är en sån där människa som plockar godbitarna ur olika religoner och tror på det jag tycker låter bra 🙂

Dock så tror jag inte att en människa kan återfödas som ett djur, en människa är alltid en människa. Dessutom tror jag att man ofta (inte alltid) håller sig inom släkten. Exempelvis så föddes det en ny liten kille i vår släkt efter att min farfar dött och efter att farmor dog så föddes Leon. Jag ser det som att dessa personer lever vidare i de nya små människorna men jag tror inte att min farmor har blivit Leon. Det är mer som att delar av den gamla personen går vidare. Håller på att krångla till det för mig själv nu hör jag 🙂 men det är svårt att förklara alla detaljer eftersom jag inte ens vet vad som faktiskt händer och sker. Ni får helt enkelt nöja er med detta.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply