Dag 28

Mina föräldrar.

Min mamma heter Veronica och är 48 år gammal. Hon vågar alltid säga vad hon tycker och hon är inte rädd för vad folk ska tycka om henne. Minns en gång när hon var med mig i skolan och vi skulle åka buss till en annan skola för att ha slöjd. Det var en massa i klassen som vägrade sitta stilla trots att busschauffören sa till dem en massa gånger. Tillslut fick mamma nog, ställde sig upp och röt i ordentligt, ngt i stil med “sitt ner förihelvete”. Jag ville helst sjunka igenom golvet men nog lyssnade alla : )

Min pappa heter Per-Erik (Peppe) och är 52 år gammal. Han är en av världens mest envisa personer och det har jag ärvt efter honom. Han struntar i vad folk tycker om honom och han har inga problem att spexa till livet när vi är ute tillsammans : ) När jag var yngre (tonåren) bråkade vi ganska mycket för han hade ett ganska hetsigt humör och jag var lika envis som honom. Ingen bra kombination : )

Mina föräldrar är världens bästa. De är inte perfekta eller felfria men jag skulle aldrig vilja ha några andra. Vi har gått igenom mycket och visst finns det kanske saker som jag skulle vilja ändra men jag är den jag är idag pga/tack vare dessa saker.

Älskar mina föräldrar! Tack för att ni hjälpt till att göra mig till den jag är!

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply