Jul & nyår

God kväll allihop.

Det var ett tag sen jag satt här vid datorn och skrev. Inte ofta jag får tid till det längre. Leon sover inte så långa pass och det finns alltid annat som behöver fixas när han väl somnar 🙂

Har inte blivit så många inlägg från mobilen heller. Ber om ursäkt för det men har inte kännt ett stort behov att att blogga på ett tag.

Just nu ligger sötnosen och sover på sin pappa så jag passar på att uppdatera er lite. Får se om jag blir lite bättre igen på kontinuerliga uppdateringar för ärligt talat är dessa inlägg ganska tråkiga.

Jul och nyår har passerat och tiden går alldeles för fort. Snart blir gullungen 7 månader! Han utvecklas i en rasande takt nu känns det som. Hans första tand har börjat titta fram, han ålar jättefort, reser sig när han håller i saker och älskar att hoppa. Krypandet är kanske på gång. Han ställer sig i position men när han ska röra sig faller han ner igen eller vippar åt ena sidan 🙂 Jättegulligt.

På julafton var vi hemma. Det var längesen vi firade med min släkt och det var härligt. Vi hade knytisjulbord och jag gjorde min allra första julskinka. Den blev väldigt bra och jag är stolt över mig själv. Fick fina julklappar. En dedikerad bloggare skulle givetvis ta kort på alltihop och visa er men jag nöjer mig med att berätta om sakerna haha.

Fick bl.a. kläder, en automatisk salt & peppparkvarn, en rosa playboykudde, kakfat & kakburk, biljetter till Spamalot, tekniklego, hudvårdsprodukter, en cool tårtspade, sockar, baksten och nagellack.

20120106-160129.jpg

Fortsättning ett par dagar senare

Hann visst inte skriva klart inlägget samma dag som jag började, där ser ni hur dåligt med tid jag har. Eller kanske hur ineffektiv jag är när jag väl skriver haha.

I mellandagarna hände det inte mycket. Vi tog det bara lugnt. Ingen shopping här inte. Jessica tittade förbi en dag och jag var på Ikano med mamma.

På nyårsafton så var vi hemma själva. Åt god mat & kollade på film. Leon var vaken hela kvällen men precis innan tolvslaget somnade han så vi fick kolla på fyrverkerierna från fönstret.

Sådär, äntligen blev inlägget klart : ) Bättre sent än aldrig.

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. Jag återkommer med min beskrivning. Det är inte många knyck på mig just nu. Slappar så mycket jag kan innan måndag. 🙂 Hoppas du har överseende med min lathet. 🙂 Puss

Leave a Reply