Frånvaro

Oj, såg nu att jag inte har bloggat på en sisådär 2 veckor. Vad fort det går. Har inte känt någon inspiration att skriva och jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att bara skriva för skrivandets skull. Jag tror dessutom att ni överlever utan en minutiös beskrivning av min vardag 🙂

Idag händer det inte så mycket. Jag ska iväg och träna lite senare men annars tar vi de lugnt. Inget vidare väder att gå ut i heller. Solen skiner förvisso men det är världens storm ute så vi stannar kvar här inne.

Leon ligger och sover. Han har börjat sova mer i sin egen säng nu och det är lite vemodigt. Jag älskar att ha honom bredvid mig på nätterna men det är samtidigt skönt att han ligger i spjälsängen innan vi har gått och lagt oss. Förut sov han alltid i soffan men han har blivit så rörlig och snabb att det inte känns säkert längre. När han vaknar på natten för han dock komma över till oss. Vi tar ett steg i taget (mest för min skull skulle jag tro haha).

Det går iaf över förväntan att ha honom i sin egen säng. Han somnar oftast i min eller Ludwigs famn på kvällen och då bär vi in honom i sovrummet. Oftast vaknar han till men efter ett tag så sover han sött igen. Han vaknar ett par gånger under kvällen men det går fort att få honom att sova igen. Jätteskönt!

Njut av er dag!

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply