Monty Pythons Spamalot

I lördags var det dags för mig att uppleva min julklapp. Vi begav oss till Stockholm för att se musikalen Spamalot. Senast vi var på musikal var i december 2010 innan Leon föddes så det var ett tag sen.

Svärmor hängde på för att ta hand om Leon under tiden och det gick jättebra. Jag kände mig inte bekväm med att lämna honom här hemma när vi var så långt borta så det var en lyckad lösning (som vi även använde oss av förra sommaren när vi åkte segway).

Lillkillen sov som vanligt nästan hela bilresan upp och sen började vi vistelsen med att äta lunch på en kinarestaurang. Det var jättegott och Leon flörtade i vanlig ordning med alla som gick förbi (när han inte var upptagen med att försöka stjäla allt som fanns tillgängligt på bordet vill säga).

20120319-161647.jpg

När klockan slog 3 så satt vi på våra platser inne på Oscarsteatern och väntade med spänning på att ridån skulle gå upp. Musikal är bland det bästa som finns och den här var riktigt rolig.

20120319-161807.jpg

Johan Glanz var nog bland de bästa på scenen och jag skrattade ofta åt hans karäktärer 🙂

Efter föreställningen så letade vi upp Leon och Marita som befann sig i familjerummet på Åhlens och lekte. Familjerummet är en väldigt bra idé faktiskt. Det är ett rum där man kan värma mat, äta, leka, amma och bara ta en paus en stund. Praktiskt när man är på besök och inte bara kan gå hem.

Innan vi begav oss av hemåt igen så tog vi en fika på John Criss Coffe. Trevligt ställe som jag inte besökt förut. Det var lätt att komma in med vagnen och de hade både gott kaffe och goda bakverk. Detta ställe kommer helt klart få sig ett besök nästa gång vi är i huvudstaden.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply