Man vet att man är förälder när…

Jag är jättetrött. Leon vaknade innan 6 imorse och det tog lång tid att få honom att somna om sen sov han ändå inte särskilt länge. Ludwig skulle lämna in bilen på service så han åkte iväg tidigt annars brukar han ta lillkillen på fredagarna så jag får en liten sovmorgon men det blev alltså inget med det idag. Hoppas jag får sova till åtminstone 8 imorgon. Man vet att man är förälder när sovmorgon till 8 en lördag räknas som lyx haha.

Idag har vi varit ute en stund, gungat lite och åkt rutshkana. Det sistnämnda är Leon inte riktigt säker på än om han gillar, han ser ganska förskräckt ute när vi kommer ner 🙂 Men att gunga älskar han. Han skrattar högt när man drar gungan mot sig precis innan man släpper den första gången, som att han vet vad som väntar.

20120323-205429.jpg

Nu ligger sötungen och sover i sin säng. Han har faktiskt gjort det varenda kväll i ungefär en vecka nu. Han är så duktig och jag är så stolt. Vi försöker vara konsekventa med att han ska sova i sängen så han vänjer sig vid den och det verkar ha fungerat. Är jättenöjd! Håller tummarna för att det fortsätter såhär.

Jag tänkte faktiskt oxå gå och lägga mig nu, ingen idé att sitta uppe när jag bara vill sova.

Imorgon ska vi åka in till stan och shoppa lite. Ludwig behöver nya tröjor och lillkillen ett par överdragsbyxor. Jag hoppas få köpa ett par fina Hanky Panky-trosor 🙂

Godnatt alla fina.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

2 Comment

  1. elli says: Reply

    så fina ni är.

  2. Vad duktig han är som sover i egen säng. Och så söt. 🙂 Och du med, fining. Så söt och sover i egen säng. 😉

Leave a Reply