Blaha

Hej mina sötvänner.

Bestämde mig tidigare idag för att jag skulle blogga ikväll men nu när jag väl sitter här så vet jag inte riktigt vad jag vill skriva om. Det blir bara ett evigt berättande om vad som har hänt sen senaste gången jag skrev och jag har börjat tröttna på det. Lösningen är väl egentligen att skriva på en gång när något spännande händer men jag är dålig på det. Skulle vilja skriva om ämnen som berör mig men jag är inte tillräckligt engagerad för att hitta något sådant. Det är hemskt vilka I-landsproblem jag har haha.

Har lite bilder och filmer på kameran från babysimmet i tisdags som jag ska ladda över så fort jag orkar. Ludwig var med och han fick bada själv med lillkillen medans jag stod bredvid och dokumenterade alltihop. Kul att äntligen få lite bilder på badälskaren 🙂

Nej, jag ska gå och borsta tänderna. Börjar bli trött så ni får nöja er med detta korta och otillräckliga inlägg för tillfället.

Godnatt

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply