Fullt upp

Jag är trött och ska alldeles strax ta och stänga mina ögon för lite välförtjänt vila.

Lillkillen är sjuk så vi fick inte mycket sömn någon av oss varken förra natten eller under dagen. Stackarn är helt täppt i näsan och har feber. Nu sover han äntligen här bredvid mig och jag hoppas verkligen han fortsätter ett par timmar, för både hans och min skull.

Imorgon ska jag upp tidigt, klockan står på 7.25 om jag inte skulle ha blivit väckt redan av sjuklingen vid det laget. Fullt upp imorgon. Först ska vi sjunga gregorianska sånger i Vreta klosters kyrka och sen är det kördag fram till 19. Kommer vara helt slut.

Idag har vi oxå sjungit gregorianskt fast i Domkyrkan. Det var kul. Riktigt häftigt att sjunga i en lokal med så bra akustik.

Nej, dags att blunda så jag orkar upp imorgon.

Godnatt fluffungar.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply