Smittad

Min fina lillkille har varit sjuk. Tycker verkligen inte om när han inte mår bra. Det är ju svårt att lindra hans smärta när man inte vet exakt vad som fattas han. Han hade feber och var allmänt snorig och hängig. Varje gång han skulle sova så vaknade han för att han inte kunde andas 🙁 Testade att höja huvudändan på sängen men det hjälpte sådär. Fick skaffa hem nezeril och renässans för att rensa lilla näsan. Om det kan komma något positivt att att sötnöten var sjuk så var det att han började dricka vatten (tro nu inte att jag tycker det är bra att han var sjuk). Vatten brukar åka ut fortare än kvickt så här hemma har det bjudits på jucie istället till måltiderna. Kanske inte så bra för tänderna men jag bryr mig ärligt talat mer om att han ska få i sig vätska.

Ja, lagom tills det att Leon blev frisk så blev jag sjuk istället. Det finns roligare saker att göra än att konstant behöva snyta sig… Suck och blä helt enkelt.

Fick skippa babysimmet idag för jag var inte fit for fight och Ludwig hade en massa att göra på jobbet så han kunde inte komma ifrån. Nästa vecka blir det inget heller pga att det är röd dag. Tråkigt med uppehåll för Leon älskar verkligen att bada men vi får ta igen det om två veckor och simma riktigt ordentligt då 🙂

Sötnosen har förresten fått förskoleplats. Vi fick vårt 1:a handsval så i augusti är det dags. Vet inte hur jag känner inför det än men jag hoppas att det kommer gå bra. Hade gärna varit hemma längre eller iaf sett att Leon fick vara hemma ett tag till men vi får göra det bästa av situationen. Förhoppningsvis så behöver han inte gå alltför långa dagar.

Nu ska jag snyta mig, kanske äta lite glass och kolla på OTH.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply