Tandvärk

Ja, den här dagen började riktigt kasst om jag ska bra ärlig. Allt startade egentligen i torsdags kväll med att det isade lite i en av mina lagade tänder men jag tänkte inte så mycket på det. Sen har det fortsatt på det viset och trappats upp lite för varje dag. I natt nådde smärtan sin kulmen. Vaknade vid 3 på morgonen och hade så ont att jag inte kunde sova. Gick upp och tog en Ibumetin men det hjälpte inte det minsta. Så fort jag la mig ner så värkte det utav bara helvete.

Natten spenderades alltså till mesta delen sittandes i sängen för det var det enda som lindrade smärtan iaf en aning. Inte så skönt för sömnen bara. Framåt 5 lyckades jag lägga mig ner och fick sova i ca 2 timmar innan det satte igång igen *suck*

Hade planerat att ringa tandläkaren på måndag men jag kände att det inte skulle funka. En till natt utan sömn var inget jag såg fram emot så jag fick ringa jourtandläkaren och fick en tid någon timme senare.

Väl där fick jag veta att det var min gamla lagade tand som spökade och att den skulle behöva rotbehandlas. Inget vidare kul men det är visserligen inte tandvärk heller.

Är nu 1300 kr fattigare och mer lär det bli men har iaf inte lika ont längre. Imorgon ska jag ringa min ordinarie tandläkare så hon får fortsätta behandlingen.

Nu väntar dock roligare saker så tänker inte oroa mig för tänderna. Jag, Ellinor & Evelina ska bjuda pappa på restaurang i födelsedagspresent. Får se vart vi hamnar.

Puss på er

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. Som sagt; Stackars, stackars Linda. Låter inte kul alls! Dumma tand!

Leave a Reply