Today

Hallå där ute.

Måste bara börja med att säga att det är så himla skönt att inte ha tandvärk! Att ha tandvärk är nästan värre än att ha värkar, man vet inte var man ska ta vägen så ont gör det. Värkarna leder ju iaf till ngt bra i slutändan men tandvärk är bara hemskt.

Ska till min ordinarie tandläkare om två veckor och påbörja min behandling (som kommer göra mig fattig). Det finns verkligen inget tråkigare att lägga pengar på men förhoppningsvis håller tanden ett tag efter det.

Imorgon ska hela lilla familjen åka och hälsa på finaste Jessica i Söderhamn. Ska bli kul, var längesen vi var där. Det blir ju tyvärr så när man inte bor i samma stad längre. Ska få noterna till låten jag ska sjunga på bröllopet oxå så då blir det hårdträning så jag inte skämmer ut mig inför alla 🙂

Har tränat lite sång idag oxå. Det är snart konsert med LiHtösen och allt måste falla på plats nu eftersom vi kör utan noter. Har mest tränat text idag till ‘America’ som jag och några till sjunger solo på (eller solo och solo, vi sjunger tre och tre men jag räknar det som solo ändå :))

Nu låter det som att lillkillen har vaknat så ska gå och ta upp honom.

Puss på er

♥♥♥

 

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. America… america… america, fuck yeah! Coming again to save the motherfucking day, yeah! Är det den?

    Kom hit snart!!! Ska bli så roligt!

Leave a Reply