Ett spöklikt sken

Ligger i sängen och ska försöka sova men är inte överdrivet trött. Om jag slappnar av och blundar så kommer jag säkert att somna inom en inte allt för avlägsen framtid men kan inte koncentrera mig på det. Så istället skriver jag lite för er : )

Det har varit dåligt på bloggfronten den senaste tiden, jag är medveten om det. Ibland går det trögt att skriva helt enkelt. Det är roligare att lägga upp små videoklipp på gullungen än att komponera ett helt inlägg med vältalig text. Jag önskar verkligen att jag var en sådan person som dokumenterade allt som händer mig men det är nog bara att inse fakta och acceptera att det inte kommer hända någon gång snart.

Ni för helt enkelt stå ut : ) Vem vet, en dag kanske ett mirakel sker och ni får en hel drös med bilder och utförlig information om mitt liv flera gånger i veckan.

Mitt klänningsproblem löste sig förresten, en sak mindre att oroa sig för. Härliga svärmor ska sy min klänning så jag behöver inte längre bry mig om kinesiska leverantörer med dåliga engelskakunsaper. Riktig lyx faktiskt! Är jätteglad att hon ville ställa upp. Så i helgen vankas det tyginköp.

Har ingen bra bild att bjuda på som illustrerar min situation för tillfället (nerbäddad i ett mörkt rum som svagt lyses upp av en spöknattlampa och med en sovande katt på benen). Men i ett tappert försök att vara duktig så bjuder jag på den här : )

20120608-003114.jpg

Nu ska jag blunda & försöka tänka på hoppande fluffiga lamm eller något i den stilen som kanske kan få mig att somna.

Godnatt.

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. Ska bli spännande att se klänningen sen. 🙂

Leave a Reply