Let’s do this

Okej. Andra inlägget år 2014. Första riktiga inlägget och jag vet som vanligt inte vart jag ska börja haha. Det här är problemet när man inte uppdaterar regelbundet och när det faktiskt händer något måttligt intressant. Ska jag rabbla upp precis allt som hänt typ två månader bakåt i tiden eller ska jag börja här och nu?

Jag måste nästan börja lite bakåt i tiden annars skulle det bli ganska tråkigt (vilket det kanske fortfarande blir men chansen att lyckas är iaf bättre).

Hösten har gått så otroligt fort, den behöver inte direkt nämnas i skrift. Jag har inte tagit mig för en massa spännande saker som ni absolut vill veta. Jag har jobbat, jag har pluggat och jag har lekt med min son. Ungefär så har det sett ut.

Några spännande hållpunkter från slutet av året:

 • Upptäckte serien Sherlock
 • Åkte till London med maken
 • Såg The Hobbit – Desolation of Smaug på bio (exiting eller hur :))
 • Började läsa en väldans massa fanfics

Sherlock är en av mina nya favoritserier ever! Det finns tre säsonger med tre avsnitt i varje… Mellan varje säsong har det gått två år. Ikväll går sista avsnittet i säsong tre och sen blir det återigen uppehåll. Det är här fanficsen kommer in i bilden 🙂 De behövs för att hålla sig någorlunda i schack tills det kommer uppdateringar om nästkommande säsong. Jag behöver ju kunna funktionera i vardagen haha. Väldigt bra skådespelare och jag tycker verkligen att ni ska se den!

Sherlock

http://www.benedictcumberbatch.co.uk/

Desolation of Smaug ville jag mest se för att Martin Freeman spelar Bilbo. Upptäckte honom i och med Sherlock där han spelar Dr Watson och nu är även han en av mina nya favoriter (den andra är Benedict Cumberbatch som spelar Sherlock). Det var egentligen en födelsedagspresent till maken men som tur var ville han också se samma film.

DoS

http://www.imdb.com/

Ska försöka knåpa ihop ett eget inlägg rörande Londonresan men kort sagt så åkte jag och maken till London – barnfria. Första gången jag var där och jag älskade det! Vi gick på musikal och hade det allmänt mysigt.

Nu är det 20 minuter kvar tills Sherlock börjar… Måste börja förbereda mig inför den våg av känslor som onekligen kommer slå till om en stund.

Love U!

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

1 Comment

 1. Tessan says: Reply

  Hej!

  Tack för gratulationen! 🙂 Det känns helt fantastiskt med en till, -vi lever i en sann lyckobubbla!!!

  Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren….

Leave a Reply