Nystart

Jag har inte skrivit på länge men jag har känt ett tag nu att det har kliat i fingrarna efter att få ner lite tankar & funderingar kring denna kaotiska vardag som numera är mitt liv.

Så igår var det äntligen dags. Jag hade till och med startat datorn haha. Det händer inte ofta längre om jag ska vara ärlig. Dels för att min bärbara dator inte är direkt snabb (den är dock rosa & väldigt söt så det väger upp lite iaf) men också för att vi inte har haft något internet här hemma sen vi flyttade, vilket var för snart ett år sen men det är en annan historia.

När jag satte mig för att försöka författa ihop något så är jag säker på att jag visste vad jag ville säga med det här inlägget men sen kom livet och störde min koncentration. Nu är det över ett dygn senare & jag har ingen aning om vad jag hade tänkt att säga. Det blir en enda stor röra men det är som det är.

Jag tänker publicera det här nu för jag ska krypa ner bredvid min, för tillfället, gosiga miniunge & sova ett par timmar innan det ska ammas igen.

Vad jag tror jag ville ha sagt är iaf

I’m back!

(åtminstone tror jag det, men som sagt, vardagen är lite rörig så vi får se)

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply