Dagens bravader

Idag var det dags för efterkontroll hos min barnmorska. Självklart började jag med att komma försent.

Att passa tider är inte det lättaste för mig & med en liten så blir det liksom ännu lite svårare. Även fast jag försöker gå upp i tid på morgonen så händer det nästan alltid något som gör att tidsplanen brister. Kan dock inte alltid skylla på Milo, idag var det nog mitt fel. Hittade inga kläder & sprang fram & tillbaka som en yr höna för att försöka hitta något att ha på benen.

Det är en sak som jag avskyr just nu, att inte ha några bra kläder. Jag kan inte ha mina klänningar för de går inte att amma i. Jag kommer inte i mina gamla jeans & jag har aldrig varit en kjolperson, så allt jag har är mjukisbyxor. Helt ok att gå omkring i hemma eller att åka till förskolan i men ska jag till stan för att fika med en kompis så skulle det vara trevligt med något annat i garderoben.

Ja, iallafall, efterkontroll var det. Efter att ha övergivit allt hopp om att se någotsånär välklädd ut så kom vi äntligen iväg – 15 min senare än planerat… oops. När jag kom fram var det fullt i parkeringshuset som ligger precis utanför mottagningen, så är det alltid när jag är sen & när jag skulle anmäla mig i receptionen så fick jag en black out och kom inte alls ihåg vad min barnmorska hette haha. Som tur var satt hon precis i närheten och såg att jag var där så hon ropade på mig.

Gynekologiska undersökningar är inte min favoritgrej att syssla med (jag tog med mig min mamma förra gången jag gjorde cellprov) men jag visste att det var bra att få det gjort så jag lyckades hoppa upp i den där stolen och som tur var fick jag godkänt. Skulle träna lite mer knip men annars såg allt fint ut.

Efter besöket hos barnmorskan så hade jag och Milo en fikadate med en tjej som jag sjöng med förut. Hon fick barn ett par dagar innan mig så det var väldigt trevligt att få träffa henne och hennes lilla kille. Jag fikade ekologiskt idag, lemonad och morotskaka och sen  satt vi och pratade förlossningar, kräks, bristen på amningskläder och semesterplaner.

Milo skötte sig exemplariskt, jag kunde till och med shoppa en liten snabbis. Hittade en kjol på Lindex och en skål modell större från IB Laursen som passar till när vi gör pannkakssmet. Invigde den till kvällsmaten (pannkakor) och den fungerade utmärkt.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Jag ska lämna Leon på förskolan för ovanlighetens skull och sen ha utvecklingssamtal så imorgon måste vi försöka passa tiden.

Godnatt
❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply