Ibland lönar det sig att köpa nytt

Innan Milo kom så köpte vi inte så mycket nya saker. Vi hade fortfarande kvar det mesta från när Leon var lite men något som jag ville ha var en ny babysitter. Den vi hade till Leon var från när Ludwig var liten och även om det är lite kul med retrogrejer så ville jag gärna ha något som gick att ställa i olika lägen för att kunna använda den på en gång. Jag kände dessutom ganska snabbt att en babysitter var en nödvändighet.

Sökningar på bloppis och blocket gav inga vidare resultat. Jag bjöd på en sitter från BabyBjörn (som var det jag helst ville ha) men ägaren ville inte skiljas från sittern till priset som vi erbjöd. Det visade sig vara tur för efter att Ludwig kollade på prisjakt efter en ny babysitter så hittade vi en som bara kostade en bråkdel mer än den begagnade.

Några dagar senare fick vi hem dem här fina skapelsen, i rosa dessutom (sittern alltså, barnet hade vi redan)

Tillsammans med baysittern skickades det med en lite lapp där det stod att man kunde vinna priser om man gick in på deras hemsida och recenserade produkten, vilket jag gjorde efter någon månad eller två. Tänkte att det kunde väl vara trevligt men att jag aldrig skulle vinna för jag brukar inte göra det.

Så vad händer? Jo, förra veckan så får jag ett mail där det står att jag har vunnit! Inte bara en grej utan alla varor i deras köksserie. Blev självklart superglad och i måndags så kunde vi hämta ut vinsten på posten.

Ibland lönar det sig att köpa nytt 😄

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply