Nya ullkläder

Det har börjat bli lite kallt i ridhuset nu så jag bestämde mig för att köpa en ulltröja för att slippa frysa under ridlektionerna. Jag rider ju med säkerhetsväst och då får man inte ha för tjockt lager under för då finns det en risk att västen inte skyddar lika bra. Började därför leta efter en underställströja i ull. 

Inte det lättaste dock att hitta något som både var ekologiskt och i en bra prisklass. Trodde jag skulle behöva ge upp mitt krav på att kläderna skulle vara eko för jag hade verkligen ingen lust att betala runt 1000 kr för en tröja.

Snubblade tillslut över ett inlägg på instagram där det tipsades om ett danskt märke, Dilling, som hade både ekologiska och prisvärda ullunderställ. Om ni går in här så finns det dessutom en rabattkod som ger 25 + 10 % rabatt och det passar ju bra nu inför vintern.

Förutom en tröja till mig så passade jag även på att beställa nya set till både Leon och Milo. Häromdagen kunde jag hämta ut paketet och kläderna är verkligen supermjuka och inte ett dugg kliiga som man annars tänker att ullkläder kan vara.
Milos fina set. Älskar den lila färgen och det lilla fåret : )

Leon ville sova i sitt underställ och det fungerade alldeles utmärkt. Kolla vad fint killarna kommer matcha i sina kläder.

Och här är min tröja. Jag frös lite i stallet men sen var det varmt och skönt.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply