En morgon i omkringfarandets tecken

Idag skulle Leon gå på bio tillsammans med sin förskola. I vanliga fall lämnar jag honom vid 9 på onsdagar men idag var han tvungen att komma vid 8 för då skulle gruppen gå till bussen för vidare slussning mot stan. Det var alltså väldigt viktigt att komma i tid idag.

Jag är inte världens bästa när det gäller det här med att komma i tid. Hur jag än försöker så vill det sig liksom inte riktigt. Imorse var inget undantag…

Vi kom iväg hemifrån vid 7.40 och hade det inte varit sjukt mycket trafik så hade jag nog hunnit, det tror jag verkligen. Men nu hamnade vi såklart i morgonrusningen, vilket gjorde att vi svängde in på förskolans parkering några minuter efter 8. I vanliga fall hade jag varit otroligt stolt över detta men när hela gruppen redan hade lämnat gården så skämdes jag en smula. Dessutom hade Leon sina ytterkläder inne på förskolan. Vi bestämde oss då för att ta bilen till busshållplatsen i en förhoppning om att iallafall komma med bussen men inte heller det hann vi med. Det var alltså bara att fortsätta köra in mot stan.

På första parkeringsplatsen (notera första) så märkte jag att mobilen hade blivit kvar hemma och i mobilen finns parkeringsappen som behövdes där vi befann oss. Så istället för att gå ur bilen och köpa en biljett i automaten så åkte vi vidare till ett parkeringshus. För er som inte vet så kan man registrera sin bil på nätet och koppla ett betalningskort till bilen. Gör man det så kommer man on och ut utan biljett. Supersmidigt.

Efter en rask promenad mötte vi sedan upp gruppen utanför bion. Som tur var hade jag barnvagnen i bilen så jag slapp bära Milo i famnen åtminstone.

Jag skulle kunna avsluta det här inlägget med att bedyra hur jag aldrig någonsin ska komma försent igen men det är fult att ljuga och med två barn som ska göras iordning numera så kommer jag antagligen inte bli mycket bättre och det har jag förlikat mig med.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply