Lektion 16 (tror jag)

Igår hade vi sista ridlektionen för den här terminen. Jag vet att jag skulle vara duktig och skriva om varenda lektion men jag har prioriterat andra saker i vardagen den här hösten. Som att sova för att nämna något.

Men jag kommer på mig själv med att sakna bloggen och skrivandet. Jag har bara inte orkat. Nästan varje kväll så somnar jag inne hos Leon eller i soffan efter att jag har sövt honom. Och känner jag mig någorlunda pigg så kan man nästan vara säker på att Milo har en jobbig period och vägrar sova.

Tillbaka till gårdagens lektion. Vi skulle få testa på att galoppera för första gången. Jag hade fått en ny häst (Marcus) som inte alls gillade när de andra kusarna blev för närgångna (vilket händer ganska ofta) så jag spenderade en stor del av lektionen med att nervöst hålla koll bakom oss.

Jag hade tagit med mig familjen i hopp om att kunna få lite filmer och bilder på mig men att hantera en kamera samtidigt som man håller koll på en 7 månaders som inte gärna ligger still någon längre stund visade sig vara svårt för maken, det hade nog varit svårt för mig med så ingen kritik till honom bara ett konstaterande.

Att galoppera var iallafall jättehärligt. Det där första galoppsprånget innan jag förstod vad som hände var lite läskigt men sen flöt det på. Ser fram emot att få göra det igen men nu blir det ett uppehåll på tre veckor. Undrar om jag kommer komma ihåg något eller om det kommer krävas mycket repetitioner.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply