Året som gick

Året som just passerade var utan tvekan hemskt för många runt om i världen. För mig har det varit ett år fyllt av glädje, lycka och ganska mycket sömnlöshet. Milo föddes och jag har fått se en sådan underbar kärlek mellan mina barn. Det är helt underbart att bevittna när Leon försöker göra sin lillebror glad och när Milo skiner upp varje gång han ser sin storebror. Trots att jag önskar att tiden ibland kunde stanna så att jag fick gosa med mina småttingar för evigt så är det samtidigt så otroligt kul att få följa dem båda ju äldre de blir. Jag hoppas verkligen att de kommer fortsätta vara lika glada i varandra som de är just nu.

2016 har varit ett år då vi har tagit det relativt lugnt. Jag jobbade till mars och gick sen hem på gravidpenning. Gick på tre bröllop, ett med bebis i magen, två med bebis utanför. Den 27 april bestämde sig Milo för att det var dags att komma ut. Då hade vi gått 12 dagar över tiden så han var mer än välkommen. Förlossningen gick fort och tog från första ordentliga värken ungefär 5 timmar, varav 25 minuter spenderades på sjukhuset.

Vi har hunnit med 4 besök på Kolmårdens djurpark där vi blev attackerade av getingar, åkte Wildfire, förfrös tårna och kikade på troll.

Det har skrikits och bråkats men vi har också myst, kollat på film och lekt en massa. Jag har försökt att göra mitt bästa för att räcka till som mamma till två men ibland har jag misslyckats totalt och brutit ihop. Vi har levt helt enkelt.

Milo gick på babysim, Leon började på simskola. Jag började rida och tycker det är otroligt kul. En aning läskigt fortfarande att sköta om hästarna innan och efter lektionerna bara men det går framåt.

Jag fyllde 31, gick på Comic Con i Stockholm med familjen och skaffade nattlinser.

I början av december gick min mormor bort. Det var väntat då hon var sjuk men det gick fortare än vad vi hade räknat med.

Både jul och nyår var lugna och firades här hemma.

Det här året har gått fort och nästa år kommer antagligen att gå lika fort det. Jag kommer börja jobba igen, Ludwig ska vara föräldraledig, Milo ska börja på förskola och Leon kommer till hösten börja i förskoleklass. Jag ska göra mitt bästa för att stanna upp och ta vara på tiden med min familj, njuta av livet så mycket det går och vara tacksam för varje dag som jag får spendera med de som jag älskar!

Gott Nytt År!

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply