Laddat batterierna

Idag har det varit en sån där riktigt härlig och bra dag! Jag har känt mig glad hela dagen och det är inte varje dag det händer om jag ska vara ärlig. Det innebär inte att jag inte älskar mitt liv, min make eller mina barn, för det gör jag till 100 procent. De är det finaste jag har! Det betyder mer att jag just nu har en femåring här hemma som har väldigt nära till känslorna och då menar jag verkligen alla känslor. I ena sekunden är han glad för att i nästa bryta ihop. Dessa känslostormar och min sömnbrist går inte alltid ihop, vilket leder till en del arga diskussioner här hemma. Vi är dock bra på att säga förlåt till varandra. Men som sagt, jag är inte alltid glad en hel dag.

Anledningen till mitt glada humör var att jag hade bestämt träff med min bästa vän idag. Jag skulle få åka iväg en stund och bara vara Linda, utan barn att ta hänsyn till och det var verkligen välbehövligt. Jag tillhör nämligen den skara föräldrar som anser att egentid ibland är en bra sak för att orka med livet.

Vi började med lunch på Thai Coconut som egentligen heter Taste of Thai men det namnet kommer jag aldrig ihåg haha. Planen var egentligen att äta lyxsushi på ShinNori men de hade bestämt sig för att ha stängt hela januari, typiskt. Det finns ingen sushi i den här staden som är lika god som deras. Om någon har testat ett sushiställe som håller samma klass som ShinNori så snälla lämna en kommentar för jag önskar verkligen hitta något mer bra ställe för denna eminenta maträtt.

Efter lunchen strosade vi omkring på stan en stund. Jag ville hitta mockasiner till Milo. Han har börjat ställa sig upp mot saker hela tiden och det blir så halt med bara strumpor. Visserligen hjälper inte mockasinerna mot hans kassa balans men den övar han nog snart upp hoppas jag.

Förutom mockasiner hittade vi världens mysigaste sockar, de är alldeles fluffiga inuti och det behövs i vårt kalla hus. Köpte ett par båda till mig och till Leon.

Vi avslutade med fika på Espresso House och pratade om allt och inget. Det var verkligen vad jag behövde just nu och resten av familjen hade klarat sig utmärkt utan mig så nu vet jag att jag kan åka iväg lite längre stunder fler gånger när batterierna behöver laddas.

Nu väntar äntligen ett avsnitt av Sherlock. Jag har försökt att undvika spoilers hela dagen haha.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply