Nyårslöften 2017

Det här med nyårslöften, är det något som ni brukar avge? Jag kan inte minnas att det är något som jag har ägnat min tid åt och det känns inte som min grej. Jag känner mig själv allt för väl och förr eller senare skulle dessa löften brytas.

I år är väl inget undantag direkt. Jag vill inte avge en massa löften som kommer rinna ut i sanden men jag har satt upp mål att ströva mot, det känns en aning bättre. Att sträva mot något innebär att det är okej om jag inte skulle lyckas på en gång, jag har fortfarande inte brutit något löfte till mig själv. Det kanske låter fånigt men jag hoppas att detta tillvägagångssätt ska göra mig mer motiverad att försöka göra mitt bästa.

Under det här året vill jag bli stark. Alla mina graviditetskilon är borta men det är också mina muskler, min kondition, uthållighet och inte minst min rumpa. På riktigt, den har försvunnit totalt så inga byxor vill stanna på plats. Jag ska alltså komma igång med att träna. har införskaffat nya fina träningskläder och bestämt mig för ett lämpligt träningsprogram som jag kan utföra i hemmets trygga vrå. Jag varken vill eller har råd att skaffa gymkort så hemmaträning är det som gäller helt enkelt. Har ju även ridning en gång i veckan vilket är dyrt som satan men kul.

Jag ska även försöka att inte bli på så dåligt humör och arg för småsaker. Jag ska göra mitt bästa för att välja glädje. I choose to be happy är mitt nya mantra. Jag måste lära mig att släppa saker och inte vara så otroligt envis och långsint. Detta ska jag sträva mot i år.

Detta är mina två mål för året. Har ni några nyårslöften eller mål för 2017?

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply