Beslutssvårigheter (som alltid)

Idag har det varit sån där dag då vi inte har gjort många knop här hemma. Jag gillar de dagarna och det tror jag Leon gör med. Att få gå i myskläder eller morgonrock så länge man vill, slippa stressa genom frukost och iordninggörande. Kunna kolla på fler avsnitt än vanligt av sin favoritserie på Netflix (inte jag alltså, utan Leon) vilket för tillfället är Glitter Force och Lego Chima. Leka utan avbrott och så vidare. Visst finns det stunder med utbrott, ilska och dåligt humör under dessa dagar också men så är det nog för de flesta. Idag gnälldes det exempelvis för att handskarna på Captain America dräkten inte satt som de skulle.

Förutom att underhålla barn så har jag försökt att hitta information om bältesstolar. Tanken är att Milo ska få den stol som Leon just nu har i golfen, vilket betyder att vi måste införskaffa en ny bältesstol till Leon. I Audin sitter han i en Britax Kidfix xp Sict och det lättaste skulle ju bara vara att köpa en likadan till andra bilen men sen började jag fundera på en Maxi Cosi Rodifix airprotect istället. Den verkar vara lite mer slimmad så att det går att sitta bredvid den om det någon gång skulle behövas. Den har även viloläge vilket är smidigt när man åker långt. Nackdelen är att det inte finns några bälteshorn och inget mjukt fodral att sätta bältet i över bröstet som på Kidfixen. Jag hittar ingen information någonstans om vilken som är bäst ut säkerhetssynpunkt, bara bekvämlighetsmässigt. Så nu har jag beslutssvårigheter.

Britax Kidfix XP Sict.

Maxi-Cosi Rodifix, Robin Red

Maxi-Cosi Rodifix Airprotect.

Vad använder ni till era barn?

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply