Ut med det gamla

Såhär i början på året med löften och nystarter till höger och vänster så är det inte bara bloggen som har fått sig ett uppsving. Jag har kommit in i värsta rensningsläget. Först ut var badrumsskåpet. Det fanns smink därinne från den tidiga kritaperioden (på ett ungefär) eftersom att slänga saker inte är min starkaste sida. Det är dessutom extra svårt att slänga smink som knappt är använt, då sätter min snåla sida in och försöker övertala mig att det är okej att smeta på flera år gammal krämögonskugga på ögonen.

Men nu ligger det mesta i papperskorgen och det känns riktigt skönt. Ser fram emot att få köpa lite nytt istället 🙂

Efter badrumsskåpet kom skafferiet som även det rensades på varor från förra århundradet. Det konstiga är, att trots att jag hivade ut flera kg med grejer så ser det fortfarande lika fullt ut… Babysteps

Blogguppvaknadet och rensningsläget fick tidigare idag även sällskap och ett träningspass (det om något är väl en aktivitet passande det nya året). Jag har inte kunnat förmå mig att träna utöver ridningen sen början av förra året så det kändes kan jag lova. Det får bli lugnt nu i början men målet är att få starkare ben så det blir lättare att rida.

Nu ska jag kolla på Elementary och kanske ta mig en bit choklad. Det gäller att upprätthålla en balans här i livet.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply