Vi kör väl i år igen…

Att ignorera blogguppehållet på sisådär ett år eller att förklara sig, det är frågan…

Jag gör så här varje år, börjar starkt i januari med inlägg om allt möjligt och sen dalar det ju längre året fortskrider. Så varför ska 2018 vara annorlunda? 😛

Igår satt jag och maken med årets budget och jag föreslog att vi kanske skulle avsluta vår hemsida eftersom den inte används men Ludwig föreslog istället att jag skulle börja skriva igen och bli kändisbloggare haha. Det kommer aldrig att hända men ändå så här sitter jag nu och plitar ner lite random ord om just ingenting. För mitt liv är knappast så pass spännande att främmande människor som aldrig har träffat mig kommer finna mina texter intressanta. Det gör nog knappast de som känner mig heller för den delen. Ska jag skriva här så ska det alltså vara för min egen skull.

Varmt välkomna till en av världens mest långtråkiga bloggar, som förmodligen bara kommer ha inlägg fram till mars om vi ser tillbaka på statistiken över tidigare år 🙂

pixelstats trackingpixel

2 Comment

  1. Jessica says: Reply

    Jag läser iaf

    1. linda says: Reply

      Då blir jag glad 🙂 Puss på dig!

Leave a Reply