Fredag igen.

Och så var det fredag igen. Veckorna går fort. Å ena sidan gör det mig inget för då känns det inte alltför långt mellan mina ridlektioner. Å andra sidan betyder det att jag snart måste börja jobba igen. Jag önskar verkligen att jag kunde vara hemma längre men från och med mitten av april så ska Ludwig få vara hemma och mysa ett tag.

Den här veckan har jag haft Leon hemma. Förskolan ringde i måndags för att meddela att det gick magsjuka och det är något som vi helst undviker så länge det bara går. Vi fick naturligtvis komma ändå om vi ville men jag ville inte chansa. Hade tänkt att låta Leon gå i onsdags för att inte behöva missa femårs men det var så många sjuka så femårsgruppen ställdes in. Magsjukan verkar ha slagit till ordentligt men förhoppningsvis kan Leon få gå tillbaka till förskolan nästa vecka. Det är så tråkigt att han ska behöva missa sina tider när han går så lite från första början.

I helgen så blir det bara jag och Milo kvar på hemmaplan. Ludwig har begett sig till Trysil för att åka snowboard och Leon ska sova över hos sin farmor. Hon ringde igår och frågade om Leon hade några önskemål om mat och efter en stunds funderande så kom han fram till stuvade makaroner. Gullungen! Men jag håller med honom, stuvade makaroner är gott 🙂

Ikväll får barnen lite kvalitetstid med sin mormor medans jag rider. Jag har tur som har så många härliga människor i min närhet som mer än gärna hjälper till med barnen när det behövs ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply