Lektion 21

Ungefär var fjärde lektion så har vi teori. Ibland får vi lära oss vettiga saker och ibland känns det ärligt talat ganska onödigt. Som när vi fick lära oss om olika ridvägar och volter, det var en bra lektion för det kan jag ha nytta av i ridningen. I fredags gick vi igenom hästars färger och tecken och även om det kanske kan vara lite intressant så känns det inte som att det direkt hjälper mig att bli en bättre ryttare. Dessutom hade vi redan gått igenom färger och raser på en teorilektion förra terminen så att göra det igen kändes en smula trist helt enkelt. Men men, så är det ibland. Jag hade med mig Leon så det var kul för honom att få följa med runt i stallet och kika på hästarna.

Efter lektionen så var vi ett gäng som åkte ner på stan för lite after ride (Leon lämnades av hos sin mormor). Vi gick till The Horse & Hound (tyckte det passade bra haha) och jag åt en Pulled Oumph burgare som var rätt okej men rödbetsburgaren på Brasserie Bouquet är svår att slå. Till efterrätt blev det en chokladpaj med hallonfudge och blåbärsmaräng, mangocoulis och cidermarinerade bär. Den var riktigt god.

Runt 22 så begav jag mig hemåt, trött och nöjd. Ser fram emot nästa tillfälle.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply