Kärlek & tystnad

Det är alldeles tyst här. Det enda som hörs är klockans tickande och det är så skönt. Tystnad är inget som förekommer i överflöd här hemma just nu med en femåring som pratar stup i kvarten om allt och ingenting samtidigt som lillebror babblar på. Men just nu, i det här ögonblicket är allt tyst och jag passar på att njuta en stund. Snart kommer Milo gny (eller skrika, det vet man aldrig) inifrån sovrummet och jag måste resa mig från soffan för att hämta honom. Då ska jag mysa med min lilla bebis, försöka få honom att skratta och busa med honom så länge som jag bara kan. Det är bland det härligaste som finns. Lyckan och kärleken som fyller hela min kropp när jag ser mina barn le och skratta.

Dessa stunder är livet härligt!

Milo på upptäcktsfärd i köket. Tänk så mycket spännande det finns i alla skåp och lådor.

Syskonkärlek ♥

♥Charmtrollet♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply